
Вишуканий сніданок легко приготувати вдома, якщо маєте під рукою деякі основні інгредієнти.
Спробуйте ніжний та корисний шпинатний рулет із червоною рибою.
Така поживна апетитна закуска не лише підходить для сніданку, а й стане зіркою святкового столу.
Рецептом поділилась в Instagram фудблогерка з ніком valerikiry.
Шпинатний рулет
Інгредієнти для млинця:
Молоко - 350 мл
Яйця - 4 шт
Сіль - 1 ч. л.
Шпинат (свіжий або заморожений, попередньо розморожений) - пучок
Петрушка - 5-6 гілочок
Вершкове масло - 35 г (розтоплене)
Борошно - 180 г
Для начинки:
Крем-сир типу "Філадельфія" - 1 упаковка
Грецький йогурт - 4 ст. л.
Червона риба (слабосолена) - 190 г
Авокадо - 1 шт
Кунжут за смаком
Як приготувати
У високій посудині з'єднати яйця, молоко, сіль, шпинат, петрушку та розтоплене вершкове масло. Збити все блендером до однорідності.
Додати борошно, ще раз добре збити блендером або перемішати вінчиком.
Вилити тісто у форму, застелену силіконізованим пергаментом і змащеним олією.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирно-шпинатний пиріг з листкового тіста: зберігайте ідею для ситного сніданку
Запікати в розігрітій духовці при температурі 180°C приблизно 20–25 хв., поки млинець не стане злегка золотистим. Перевернути його одразу на іншу сторону і охайно прибрати пергамент.
Дати млинцю охолонути.
Змастити поверхню сумішшю крем-сиру та грецького йогурту.
Викласти шматочки червоної риби, скибочки авокадо, посипати кунжутом.
Згорнути рулетом, загорнути в плівку або пергамент і дати настоятись у холодильнику.
Нарізати та подавати охолодженим.
Переглянути цей допис в Instagram
Створити ідеальне овочеве суфле, яке сподобається і дорослим, і дітям зовсім нескладно. Це корисна альтернатива звичним запіканкам.
Таке суфле легке, повітряне та ідеально підходить для сніданку, обіду або вечері. А головне - його можна приготувати з простих сезонних овочів.
Коментарі