
Ефектний панкейк легко приготувати за дві хвилини.
Ідеально підходить для неспішного сніданку.
"Шикарний сніданок. Готувати дуже швидко. Ваших зусиль - дві хвилини. Можна зробити як солодку версію так і солону. Також це може бути ідеальний сніданок вихідного дня", - каже фудблогерка Валентина Саєнко.
Панкейк Датч бейбі
Інгредієнти (на пательню 24-26 см):
Яйця - 4 шт;
Молоко - 160 г;
Борошно - 95 г;
Сіль
Масло вершкове - 40 г
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Набудуть нових смаків: чим збагатити три популярні сніданки, які люблять українці
Як приготувати
Розігріваємо духовку до 220° разом з пательнею.
Змішаємо всі інгредієнти, окрім масла. Доведемо до однорідності. Можна збити блендером. А можна вінчиком.
В розігріту пательню кладемо вершкове масло. Прокручуємо пательню, щоб масло змастило і сторони. Виливаємо наше тісто і ставимо назад в духовку. На 20 хвилин. Не відкриваємо і робимо все швидко! Тісто дуже гарно підніметься.
Після випікання дістаємо і подаємо з улюбленими додатками. З ягодами джемом і кремом (тоді додайте в тісто трішки цукру) або з солоними начинками.
Переглянути цей допис в Instagram
Готувати панкейки на сніданок і не тільки - особлива насолода, коли вони виходять пухкими, апетитним і смачними.
Їх люблять, як дорослі, так і діти. Смакують панкейки з медом, варенням чи кленовим сиропом.
Коментарі