З рису готують не лише гарніри та плов. З цієї крупи можна створити легкі сніданки, поживні обіди й ароматні вечері, що не перевантажують організм.
Якщо обрати правильні поєднання, страви з рису будуть не лише смачними, а й низькокалорійними - ідеальний варіант для тих, хто стежить за харчуванням, але не хоче відмовляти собі в задоволенні.
На сторінці bouquet_of_bruschettas опублікували добірку страв, які можна приготувати з рису на щодень.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який сніданок сповільнює розвиток хвороб серця та судин: дослідження науковців з Гарварда
Гортайте галерею. Серед переліку страв з рису - сніданок, обід, вечеря, перекус, ланч з собою, десерт та сніданок вихідного дня.
Раціон напряму впливає на наш рівень енергії вдень та якість сну вночі. Якщо постійно відчуваєте втому, а ввечері довго не можете заснути - можливо, справа у харчуванні. Є продукти, які допомагають залишатися бадьорими без кави, а також ті, що налаштовують організм на спокійний сон.
Вівсянка, кіноа, бурий рис і гречка забезпечують повільне вивільнення глюкози, що підтримує стабільний рівень енергії. Наприклад, вівсянка багата клітковиною, яка уповільнює засвоєння вуглеводів, запобігаючи різким коливанням цукру в крові.




















Коментарі