
Баклажан може стати не лише гарніром, а й основою для піци. Легкий, соковитий та оригінальний рецепт допоможе швидко приготувати корисну вечерю, яка здивує своїм смаком і простотою.
"Будете готувати і не раз і не два. Запевняю, це коли смачно, швидко й без тіста. Таку навіть на вечерю після 21:00 можна", - каже переможець "Майстер Шеф" Вадим Бжезинський і ділиться рецептом приготування смачної овочевої піци.
Піца-баклажан
Інгредієнти:
баклажан
помідор
шинка/ковбаса
маслини
сир твердий
цибуля фіолетова
сіль,перець
соус улюблений або томатна паста
улюблені спеції по бажанню (італійські трави або орегано, чи базилік свіжий.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запашна піца з броколі: готуємо корисний перекус для стрункої фігури
Як приготувати
Баклажани поставити в духовку приблизно 20-30 хв. Запікати при температурі 180 градусів. Потім додати соус, начинку, сир і ще поставити на ~ 5-10 хв.
Переглянути цей допис в Instagram
Корисний фастфуд легко готувати вдома. Спробуйте бургер з кабачка.
Такий сніданок насичує, не перевантажує організм. Чудово підходить тим, хто стежить за фігурою.
Коментарі