
Коли готувати немає сил, цей рецепт стане улюбленим.
У ньому лише два основні інгредієнти - макарони та авокадо.
Ви можете обрати будь-які макарони для цього рецепту. Його автор, користувач TikTok з ніком mil_alexx_pp, пропонує використати авокадо, що "залежався" і вже почав псуватися - ви не відчуєте цього в страві.
Інгредієнти
Макарони - 200 г
Авокадо - 1 шт.
Вершковий сир - 60 г
Сіль за смаком
Чорний перець за смаком
Як приготувати
Відваріть макарони у киплячій підсоленій воді протягом 8-10 хвилин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати кутю: секрети, які зроблять різдвяну страву найсмачнішою на святковому столі
Зніміть шкірку з авокадо та покладіть м'якуш у миску. Додайте вершковий сир, ретельно помніть виделкою.
Додайте відварені макарони та перемішайте. Додайте перець та подавайте.
Запечений гарбуз зі спеціями - це смачно, корисно і низькокалорійно. А ще його легко приготувати та трансформувати під свої вподобання.
Гарбуз, запечений у духовці, простий і універсальний рецепт. Згодиться і для окремої закуски, і для гарніру до м'яса. Радимо подавати скибки гарбуза зі спеціями з грецьким йогуртом чи сметанно-часниковим соусом.
Коментарі