— Цього року на день закоханих вирішив здивувати кохану незвичною стравою. Хочу, аби вона спробувала оленину. Вперше скуштував її на Новий рік у ресторані "Млин Фата-Моргана". — На смак дуже незвичне, як натуральна дичина, але це вирізка, найм'якша частина. Страву готують лише тут.
У ресторані можна спробувати каре ягняти, яловичий стейк шатобріан, сібас, фірмові салати. Є можливість влаштувати свято для двох і компанії.
— Також тут уперше скуштував страву із французьких курчат Кукуле. З них готують курчат табака, — пояснює вінничанин 36-річний Олег Рибчинський. — Свою кохану на свята веду до ресторану. Для неї це свято, бо гарно вдягається й фарбується. А ще вона любить куховарити.
Чоловік стежить за новинками й акціями, тому похід до закладу не є дорогий.
— Фішкою ресторану є рідкісне м'ясо й морепродукти. Оленину чи молоду ягнятину мало де подають. А це м'ясо дуже корисне для організму, бо містить багато амінокислот, вітамінів, поживних речовин. Воно легко засвоюється, нежирне. Шматочок можна з'їсти навіть дівчатам, які дотримуються дієти, — каже директор Світлана Мельник. — Чимало відвідувачів закладу влаштовують свята для двох. Замовляють переважно легкі, але цікаві страви, щоб посмакувати, насолодитися їжею і компанією удвох.
Ресторан розташований за містом на березі озера. Туди легко доїхати автомобілем або маршруткою.
— У ресторані постійно відбуваються цікаві акції, діють знижки для відвідувачів. Маємо пісне меню, а в масляний тиждень відвідувачам подаємо тарілку млинців за особливими рецептами, — каже Світлана Яківна.
Коментарі