Ексклюзиви
вівторок, 08 жовтня 2024 13:07

Які речі купувати у трендовому кольорі бургунді: стильні осінні образи на фото
17

Фото: Pinterest

Бургунді став одним із найпопулярніших відтінків цієї осені. Дизайнер Андре Тан каже, що винний колір ідеально підкреслює пристрасть, елегантність і додає затишку. Крім цього вдало поєднується з базовими - бежевим, молочним, чорним, сірим і навіть золотим.

Gazeta.ua пропонує переглянути, які речі купувати в модних тонах, щоб мати стильний вигляд.

Пальто

Зверніть увагу на кашемірові тканини. Обирайте довжину залежно від власних вподобань та типу фігури. Щодо фурнітури - придивіться до золотистих ґудзиків або блискавок. Вони розставлять правильні акценти в образі.

Автор: Pinterest
 

Светр

Об'ємні в'язані светри чудово поєднуються з денімом, класичними штанами, спідницями та навіть шортами. Завдяки насиченому винному відтінку ваш аутфіт стане контрастним і точно збиратиме захоплюючі погляди оточуючих.

Автор: Pinterest
 

Сумка

Аксесуар із екошкіри відтінку бургунді доповнить класичні та повсякденні образи. Головне - не перебільшуйте з кольором. Наприклад, поєднуйте його з штанами палаццо, сорочкою, тренчем і взуттям на невисоких підборах. Тоді сумка ідеально "впишеться" у ваш аутфіт.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осінні образи для жінок 40+, які підкреслять елегантність: фото

Шкіряна спідниця

Створіть стильний осінній "лук" комбінуючи її з сірим верхом. Наприклад, светром, жакетом чи сорочкою. Доповніть образ лоферами, невеликою сумкою і стриманими прикрасами.

Автор: Pinterest
 

Костюм

Такий варіант підійде для тих, хто не боїться виділятися і любить експериментувати. Одягаючи костюм кольору бургунді, варто пам'ятати, що сумка і взуття мають бути іншого відтінку - чорного або сірого. Так ваш аутфіт не буде мати обтяжений вигляд.

Автор: Pinterest
 

Прозорий лонгслів - базовий елемент гардеробу, який легко поєднується з речами в класичному варіанті та стилі кежуал. Gazeta.ua пропонує переглянути з чим його поєднувати цієї осені, щоб не мати вульгарний вигляд.

Зараз ви читаєте новину «Які речі купувати у трендовому кольорі бургунді: стильні осінні образи на фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути