пʼятниця, 11 липня 2025 14:39

Оладки з кабачків з секретним інгредієнтом: записуйте давній рецепт актора Стенлі Туччі

Оладки з кабачків з секретним інгредієнтом: записуйте давній рецепт актора Стенлі Туччі
Оладки з кабачків: записуйте давній рецепт актора Стенлі Туччі Фото: pinterest

Кабачкові оладки підкорюють простотою й смаком.

Золотиста скоринка, ніжна серединка та аромат свіжих трав роблять їх ідеальним варіантом для сніданку, перекусу чи легкої вечері.

Цей рецепт варто спробувати влітку, коли кабачки особливо соковиті та доступні.

Американський актор і кулінар Стенлі Туччі поділився своїм простим рецептом оладок із кабачків, який передала йому бабуся, пише Allrecipes.

Багато рецептів кабачкових оладок потребують трудомісткого процесу багаторазового віджимання тертих овочів. Дуже часто після цього кабачки залишаються все ще не достатньо сухі, що може значно вплинути на кінцевий результат.

Туччі ж використовує інший підхід. Він пропонує помістити терті кабачки у друшляк на 30 хвилин, щоб з них стекла зайва рідина. Тоді потрібно лише кілька разів натиснути на кабачки, завдяки чому вийдуть залишки води. Цього буде достатньо, щоб готувати оладки за рецептом Туччі.

Кабачкові оладки

Інгредієнти для оладок

2 середні кабачки

2 чайні ложки солі

1 яйце

1/4 склянки дрібно натертого сиру Пекоріно Романо

5 столових ложок борошна

1/4 склянки оливкової олії для смаження

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перекус за 10 хв.: як приготувати запечені кабачки з сиром, авокадо та рибою

Як приготувати

Натріть кабачки на тертці, змішайте їх із сіллю і перекладіть у друшляк над мискою. Залиште на 30 хв., щоб стекла рідина.

Відіжміть залишки води з кабачків і перекладіть їх у миску. Додайте яйце, сир та 3 столові ложки борошна. Перемішайте виделкою.

Розігрійте олію на середньо-сильному вогні на антипригарній сковороді. Коли вона нагріється, викладайте столовою ложкою тісто з кабачків, обережно розплющуючи кожен оладок лопаткою. Смажте до золотисто-коричневого кольору - приблизно 3 хв. з кожного боку.

Перекладіть оладки на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб охолонули.

Існує безліч варіантів страв з кабачками. В сезон дозрівання цього овочу, Gazeta.ua публікує три незвичні рецепти, за якими ви точно ще не готували кабачки. Смачно, просто й зовсім по-новому.

Зараз ви читаєте новину «Оладки з кабачків з секретним інгредієнтом: записуйте давній рецепт актора Стенлі Туччі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути