



М'ясний рулет - страва, яка смачна як гаряча, так і холодна. Але цей рулет краще подавати на стіл відразу з духовки. У ньому при запіканні начинка розтоплюється і сир огортає кожен шматок грушки. Готується він легко. Тут весь секрет у начинці. У ній поєднується солодка груша та солоний сир. Для аромату додають листочки чебрецю і розмарину. Картину смаку завершує хрустка скоринка запеченого м'яса.
Інгредієнти:
Сир твердий - 150 г
Масло вершкове - 100 г
Яловича вирізка - 1200 г
Цибуля - 30 г
Розмарин свіжий - 5 г
Чебрець - 5 г
Перець чорний мелений - 1 г
Сіль - 2 г
Груші - 2 шт.
Оливкова олія - 20 мл
Приготування:
Яловичу вирізку промийте і очистіть від плівок. Розріжте в пласт, злегка відбийте.
Дрібно наріжте цибулю і часник, а грушу пошинкуйте соломкою.
М'ясо посоліть і поперчіть. Зверху викладіть шматочки вершкового масла, цибуля, часник, скибочки сиру і грушу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: М'ясні рулетики з грибною підливою є окрасою новорічного столу
Посипте листочками чебрецю і розмарину.
Поверніть все в рулет, перев'яжіть мотузкою, щоб не розсипалося і змастіть оливковою олією. Тепер поставте блюдо в розігріту духовку (180 С) на 50 хвилин.
Гарячий готовий рулет наріжте на порції
Коментарі