Новий рік вже на порозі, а вдома на свято немає і натяку. Для різдвяної атмосфери варто приготувати нехитрий десерт, від якогго в захваті будуть не тільки діти, а й дорослі. Торт "Сніговик" - це прикраса будь-якого столу. Він готується дуже просто зі звичних продуктів. Та справа зовсім не у ніжних коржах чи смачнючому кремі. Тут головне - проявити фантазію у прикрашанні торту. Сніговик у кожного може бути різним, Ви все одно отримаєте свій заряд гарного настрою.

Інгредієнти:
Яйця - 3 шт.
Вершкове масло - 150 г
Цукор - 1 склянка
Борошно - 3 склянки
Сода - 1/2 ч. л.
Ванільний цукор - 8 г
Кокосова стружка - 2 пакети
Для крему:
Сметана - 500 г
Цукор - 1 склянка
Приготування:
Яйця збити з цукром в піну. Масло вершкове розтопити, охолодити.
Потім додати до яєць, розмішати.
У тісто додати ванільний цукор, соду, сіль і борошно. Замісити тісто.
Форму змастити вершковим маслом.
Вилити в неї тісто і випікати в духовці нагрітій до 180 ° C 30-40 хвилин.
Охолодити і розрізати на шматочки - 4 на 4 сантиметри.
Приготувати крем: сметану збити з цукром. Крем повинен вийти солодким. Якщо сметана дуже кисла, то необхідно додати цукру.
Кожен шматок торта вмочати в крем і викладати на тацю з формі сніговика.
Посипати сніговика кокосовою стружкою, прикрасити льодяниками і цукатами
Коментарі