Кростини - італійська закуска із смаженого хліба. У ній можна поєднувати різні інгредієнти: овочі, морепродукти, м'ясо, рибу, сир та фрукти. Головне для кростини, щоб підсмажений хліб залишався хрустким. Тому готувати їх слід перед подачею до столу. Цікавим виходить поєднання копченого лосося з сиром моцарелла. Зверху закуску поливають медово-часниковою закускою. Подавати ці бутерброди можна як з теплими, так і з холодними напоями.

Інгредієнти:
Копчений лосось - 100 г
Свіжа моцарелла - 150 г
Свіжий багет - 1 шт
Оливкова олія - 1 ст л
Мед - 1 ч л
Соєвий соус - 2 ч л
Часниковий порошок - 1 ч л
Зелена цибуля - 2 ст л
Приготування:
Хліб наріжте і помастіть оливковою олією. Обсмажте в духовці до хрусткої скоринки.
На кожен шматок багета викладіть моцареллу і лосося.
У мисці змішайте мед, соєвий соус і часниковий порошок.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рожеві яйця фарширують оселедцем
Збризніть цією сумішшю кожен бутерброд.
Присипте нарізаною зеленою цибулею і подавайте на стіл.
Коментарі