
Лайфхак допоможе вам позбутися проблеми: достатньо покласти в пакет зі хлібом кілька стебел селери.
Продукт залишиться м'яким і пухким до семи днів, передають Патріоти України.
Селера містить близько 95 % води. Коли ви кладете її в пакет поруч із хлібом, частина вологи поступово випаровується і насичує повітря всередині, перешкоджаючи висиханню та черствінню скоринки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ламанці" або "шулики": як приготувати головний смаколик на Маковія
Як правильно зберігати:
Наріжте 2-3 невеликі стебла селери й покладіть їх у пакет із хлібом (верх і низ пакета).
Щільно зафіксуйте пакет та зберігайте його в темному прохолодному місці (шафа, комора), подалі від духовки чи обігрівачів.
Заміну селери варто проводити раз на 3-4 дні, щоб максимально підтримувати вологість.
За тиждень хліб залишається пухким, наче щойно випеченим. Перевірений спосіб від господині та перевірений мільйонами господинь у всьому світі.
Як отримати Медовий Спас зі смаком дитинства. Три десерти з маком, які "зметуть" зі столу першими.
Коментарі