
Осінній час - ідеальний для теплих та ситних і водночас легких страв.
Теплий салат з телятиною поєднує ніжне м'ясо та свіжі овочі, а апетитна заправка створює ідеальний баланс смаку.
Це вдалий варіант перекусу для сімейного обіду.
Теплий салат з телятиною, перцем та баклажанами
Інгредієнти на дві порції:
250 г телятини
1 невеликий баклажан
1 болгарський перець (я брала по половині червоного і жовтого)
салат айсберг
фіолетова цибуля
кунжут
1 ст. л крохмалю
сіль
перець
Заправка:
3 ст. л оливкової олії
2 ст. л соєвого соусу
2 ст. л лимонного соку
1 ч. л меду
петрушка
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ароматні слойки "Капрезе", які сподобаються кожному: спробуйте рецепт поживного перекусу
Приготування:
Телятину нарізати тонкими смужками, посолити, поперчити, додати крохмаль і перемішати. Баклажан і перець також нарізати смужками. Баклажан обсмажити на олії 2-3 хвилини, додати перець і смажити ще хвилин 5.
Телятину обсмажити на добре розігрітій сковорідці протягом 3-4 хвилин. Для заправки змішати всі інгредієнти.
Зібрати салат. В глибоку тарілку викласти айсберг, тонко нарізану фіолетову цибулю, тоді обсмажені овочі і телятину. Полити заправкою і посипати кунжутом.
Переглянути цей допис в Instagram
Корисний фастфуд легко готувати вдома. Спробуйте бургер з кабачка.
Такий сніданок насичує, не перевантажує організм. Чудово підходить тим, хто стежить за фігурою.
Коментарі