четвер, 05 січня 2017 20:40

Фаршировані курячі шийки виглядають як ковбаски

На різдвяному столі мають бути нові страви. Коли екпериментувати як не на свята. На Новий рік не бажано було готувавати курятину, а тепер вже можна. Фаршировані курячі шийки нагадують домашні ковбаски. Зовні покриті хрусткою скоринкою, а в середині з соковитою начинкою.

"Курячу шийку фарширую серцем та печінкою. Це традиційна єврейська страва, бо економна. У неї нічого не треба купувати. Начиняється тим, що залишається з курячої тушки", - каже Марина Рошаль із Одеси.

Автор: video-cook.ru
 

Інгредієнти:

1 тушка курки

по 200 г курячих сердець та печінки

3 цибулини

200 г курячого жиру

1/3 ч. л солі та чорного меленого перцю

2 зубчики часнику

6 ст. л. борошно

Приготування

Акуратно зняти шкіру з шиї і грудки сирої курки.

Помити курячі серця та печінку. Варити їх до готовності і порізати дрібними кубиками. Печінку можна не варити, а обсмажувати на сковороді.

Цибулю почистити і порізати дрібними кубиками.

Курячий жир порізати невеликими шматочками. Смажити його поки не перетвориться на шкварки.

Зняти їх шумівкою на тарілку, а в гарячий жир покласти порізану цибулю. Смажити на малому вогні 10 хвилин. Цибуля має стати тільки прозорою, а не золотистою.

Додає до неї печінку та серце. Посолити та поперчити

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: М'ясо на кістці шеф-кухар готує з незвичайним соусом

"Можна ще додати часнику. Тут хто як любить, як у котлетах. Одним подобається запах часнику, іншим цибулі", - радить Марина.

По одній столовій ложці додати борошно. При цьому постійно перемішувати продукти на сковороди, щоб борошно не згорнулося грудками.

Зняти сковороду з вогню, а начинку, щоб швидше охолола покласти у велику миску.

Помити курячу шкірку. Скласти її вдвоє і зашити з одного боку бавовняної ниткою. Мають вийти мішечки. Начинити їх печінковою сумішшю.

Щоб шкіра не порвалася, її треба класти на 2/3 до верху мішечка. Начинка при варці збільшується в розмірі.

Зашити всі сторони шкіри. Варити на слабкому вогні 20 хвилин.

Вийняти шийки з води на тарілку. Коли вони висохнуть, вийняти нитку.

Обсмажити їх на сковороді з усіх боків до появи золотистої скоринки. Коли страва повністю схолоне, порізати 1 см шматками в товщину.

Зараз ви читаєте новину «Фаршировані курячі шийки виглядають як ковбаски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути