Салат з крабовими паличками став традиційним на новорічному столі. Але оскільки ці палички дуже шкідливі , їх краще приготувати самому з філе хека. Заправляють салат не майонезом, а соком цитрусових і олією.

Інгредієнти:
філе хека - 200 г
вершки - 30 г
бринза - 30 г
білок яйця - 1 шт.
помідор - 1 шт.
цибуля кримська - 1/4 шт.
кукурудза консервована - 2 ст. л.
буряковий сік - за смаком
олія - на смак
зелень петрушки - за смаком
мікс перців - за смаком
сіль за смаком
Приготування:
Філе хека нарізаємо великими шматочками, додаємо вершки
Білки збиваємо в пишну піну і з'єднуємо їх з рибою.
Перебиваємо все на блендері до однорідної консистенції, солимо за смаком
Загортаємо рибну масу в два шари харчової плівки, краї добре зав'язуємо
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 оригінальні рецепти для новорічного столу
Відварюємо рибну "ковбаску" в киплячій воді 10 хв
Змішуємо в мисці нарізаний скибочками помідор, рубану зелень, кукурудзу, подрібнену цибулю
Кришимо бринзу і поливаємо соком лимона
Відварену рибну "ковбаску" фарбуємо буряковим соком і додаємо в салат (кришимо її на дрібні шматочки)
Заправляємо салат олією і перемішуємо.
Коментарі