Приготування страв у рукаві для запікання - це не лише зручно, а й дуже смачно.
Індича гомілка, запечена разом із булгуром, виходить неймовірно соковитою, ароматною та корисною.
"Індича гомілка з булгуром - це одна з тих страв, яка готується практично сама. Усе поклав у рукав, і через годину маєш ідеальну вечерю: соковите м'ясо та ніжний булгур з овочами", - каже суперфіналістка МастерШеф Ольга Рябенко і поділилась рецептом страви для смачної вечері.
Запечена індича гомілка з булгуром: рецепт
Інгредієнти
Гомілка індичка- 1 шт;
Сіль, перець- за смаком;
Копчена паприка- 2 ч.л;
Петрушка- 25 г;
Часник- 6 зубчиків;
Булгур - 1 стакан;
Цибуля- 1 шт;
Перець солодкий- 1 шт;
Вода - 2 стакана;
Рукав для запікання.
Як приготувати
Гомілку помити та зробити надрізи. Посолити, поперчити, додати копчену паприку і ретельно натерти усім.
Подрібнену петрушку та часник закласти в надрізи гомілки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хрусткий тост на сніданок для усієї сім'ї: додайте цей рецепт у скарбничку корисних страв
Рукав завʼязати з однієї сторони та всипати булгур, часник, нарізану середнім кубиком цибулю та перець солодкий.
Додати сіль, перець та петрушку з часником, що залишились. Все змішати та викласти зверху гомілку. Влити воду та завʼязати. Рекомендую зверху одягнути ще один рукав.
Запікати при 200 С градусах 1 годину.
Переглянути цей допис в Instagram
Стіл завжди хочеться прикрасити стравою, яка вразить усіх своєю презентацією, ароматом і неповторним смаком. Запечені ребра з овочами за рецептом суперфіналістки Мастершеф Ольги Рябенко - саме такий варіант.
Ця страва справжнє свято для любителів соковитого м'яса та ароматних овочів. Ребра виходять настільки ніжними, що буквально тануть у роті, а овочі насичуються соками м'яса й прянощами.
Коментарі