Без олів'є не обходиться жоден Новий рік. Щоб не витрачати багато часу та сил на його приготування, варто застосувати деякі секрети. Ними поділився Олексій Суханов, ведучий програми "Кулінарна академія Олексія Суханова" на каналі "Україна".

Часто буває замало заздалегідь зварених овочів. Тоді доводить їх доварювати і довго чекати поки охолонуть.
От наприклад картоплю для салату можна зварити за 10 хвилин. Для цього необхідно загорнути її в харчову плівку і покласти в мікрохвильову піч.
"Використовувати потрібно саме харчову плівку, адже вона витримує високі температури. Всього за 10 хвилин ви отримаєте повністю зварену м'яку картоплю, готову до вживання в їжу", – розповів Олексій Суханов.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати незвичний салат олів'є
Приготована таким способом картопля виходить цільною і не розварюється, як це буває в традиційному варіанті приготування.
З таких овочів найкраще готувати новорічний салат "Олів'є".
Коментарі