Без салату "Олів'є" не обходить жоден Новий рік. Щоб урізноманітнити його смак, можна приготувати страву за новими рецептами. Вийде звичний салат, але з новим смаком. Він матиме цікавий на смак з консервованим тунцем і товченим картоплею або з перепелинними яйцями та печеними овочами.
Олів'є по-іспанськи

Інгредієнти:
2 картоплі середньої величини
3 яйця
мариновані огірки
морква
2 баночки тунця
майонез
Приготування:
Варену картоплю розім'яти виделкою, яйця натерти на дрібній тертці.
Додати нарізані кубиками мариновані огірки, моркву та шматочки тунця.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закуску з червоної риби та вершкового сиру скручують в рулет
Заправити майонезом і посолити. Прикрасити салат оливками і червоним перцем.
Олів'є з печених овочів

Інгредієнти:
картопля 2 шт.
морква 2 шт.
свіжі огірки 2 шт.
мариновані огірки 2 шт.
заморожений зелений горошок 1/3 склянки
відварна телятина або мова 200 г
перепелині яйця 8 шт.
зелена цибуля 3 стебла
майонез 2 ст.л.
сметана 2 ст.л.
сіль, перець за смаком
Приготування:
Картоплю і моркву добре помити, загорнути у фольгу і запекти до м'якості. Охолодити і почистити.
Перепелині яйця відварити протягом 5 хвилин, опустити в холодну воду.
Горошок заздалегідь розморозити.
Нарізати картоплю, моркву, м'ясо, огірки і яйця кубиками однакового розміру. Зелену цибулю подрібнити.
Все перемішати, заправити сметаною і майонезом, приправити за смаком.
Коментарі