Ексклюзиви
субота, 01 вересня 2012 12:00

УЄФА відповіла україномовним любителям футболу

УЄФА відповіла україномовним любителям футболу
зображення: koff.org.ua

Завдяки цьогорічному футбольному Євро, мешканці країн-учасниць отримали нагоду читати всі розділи офіційного сайту Унії європейських футбольних асоціацій рідною мовою. Втім, сьогодення доводить, що чемпіонати минають, а досягнення - не завжди залишаються.

27 липня польська й українська мови наповнення зникли з цієї сторінки. Це спричинило листи в офіс УЄФА і збір підписів із проханням відновити запроваджену практику. Політична партія "Свобода" навіть звернулася з цього приводу до Президента УЄФА Мішеля Платіні.

30 серпня ця футбольна установа розіслала постійним читачам свого сайту з України листа, в якому повідомила, що ні польську, ні українську мову відновлювати на сайті не будуть:

"Шановний прихильник футболу, ми звертаємося до тебе, тому що зареєструвавшись на UEFA.com ти обрав українську у параметрах користувача.

Перш за все, ми б хотіли подякувати тобі за відвідування UEFA.com і за створення акаунту користувача. Ми б хотіли також подякувати тобі за твій інтерес у висвітленні УЄФА ЄВРО 2012 на UEFA.com до та під час фінального турніру у Польщі та Україні. UEFA.com перекладався на українську, мову однієї з приймаючих країн, з 5 лютого 2012 року по 27 липня 2012 року. Ми сподіваємося, що висвітлення нами європейського футболу на цій мові відображає нашу пристрасть до гри в цілому.

Ми запрошуємо тебе відвідати UEFA.com у новому сезоні 2012/2013. UEFA.com більше не перекладатиметься українською, проте ти можеш користуватися своїм акаунтом на одній з десяти доступних мов. Ти зможеш слідкувати за висвітленням нового сезону, а також скористатися можливостями сайту в розділі Community and games. Головними подіями цього сезону будуть Супер Кубок УЄФА у Монако, Ліга Чемпіонів УЄФА із фіналом на стадіоні Уемблі в Лондоні, Ліга Європи УЄФА та футбол домашніх ліг. Ти також матимеш доступ до детального висвітлення змагань національних збірних, зокрема Фінального турніру молодіжних збірних УЄФА в Ізраїлі у червні 2013 року.

Всього найкращого у новому сезоні.Команда UEFA.com"

Зараз ви читаєте новину «УЄФА відповіла україномовним любителям футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути