субота, 12 жовтня 2024 16:52

Військові обурені реакцією незадоволених перевіркою документів ТЦК після концерту "Океану Ельзи"

Військові обурені реакцією незадоволених перевіркою документів ТЦК після концерту "Океану Ельзи"
Військові обурені реакцією незадоволених перевіркою документів ТЦК після концерту "Океану Ельзи". Фото: Getty Images

Військовослужбовці та волонтери обурені реакцією незадоволених перевіркою документів ТЦК після концерту "Океану Ельзи" у Києві.

Хвиля негативних публікацій у соцмережах підживлюється ворогом, повідомляє Цензор.НЕТ.

"Особливо порадували наші ура-патріоти. Це ті самі люди вищали у 2022 сонечки, зайчики, спасіть нас від росіян, у 2024 оруть ганьба поліції? Дуже обнадійливо і мотиваційно", - сказала Аліна Михайлова, вдова загиблого героя України "Да Вінчі".

Журналісти з місця події зазначили, що насправді лише кількох чоловіків, у яких виявили проблеми з документами або які відмовлялися їх показати, затримали й відвезли у ТЦК. Ще кільком виписали повістки та відпустили. На інших відео видно, що спілкування було спокійним і коректним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після рейду ТЦК у мережі розпродують квитки на концерти "Океану Ельзи"

"А якби прийшли кацапи, ви б теж кричали ганьба? Я розумію, боїшся, буває. Але не ганьбися. Коли ти три роки ховався і тебе тут вже затримали, ну будь чоловіком, підніми голову гордо вверх і вперед. Ніхто тебе під кулі звідси не відправить в перший день", - висловив думку колишній військовослужбовець 93 бригади Артем.

Наразі цю тему активно роздмухують пропагандистські пабліки, запевняючи власну аудиторію, що українці очікують на "визволителів" з "братньої росії".

Українські військові обурені, що коли ворог тисне на фронті, окремі люди живуть своїм мирним життям, забуваючи про війну.

"Одні й ті самі люди мріють про повне знищення Росії - але виступають проти посилення мобілізації в Україні. Вимагають виходу на кордони 1991 року - але не планують особисто брати участь у відвойовуванні Донецька, Луганська чи Криму", - зауважив публіцист Михайло Дубинянський.

"Я не вважаю перевірку документів після концерту "Океану Ельзи" загрозою для української культури. Так само, як і після будь-якого публічного або масового заходу", - заявив голова Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв.

Також на його думку перевірки документів у барах чи клубах не становлять загрозу для української економіки.

Зараз ви читаєте новину «Військові обурені реакцією незадоволених перевіркою документів ТЦК після концерту "Океану Ельзи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути