Ексклюзиви
пʼятниця, 16 вересня 2011 06:00

Та, що володіє таємними знаннями

Автор: фото з архіву Русаліни
  Русаліна у молитві о спасінні людських душ
Русаліна у молитві о спасінні людських душ

Сьогодні у газетах можна прочитати оголошення про сотні ворожок. Усі вони нібито знімають пристріт і позбавляють невдач. Утім, довіра до них чомусь не зростає. Справа у тому, що більшість цих бабок не володіють потужними силами, аби зняти сильне прокляття чи причину за один раз. Тому призначають дев'ять і більше сеансів.

Їх сила годиться, щоби повернути корові молоко, зняти переляк, легкий негатив із немовлят. А от більш серйозні проблеми вони здолати не в змозі. Через те мучать і себе, і людей. Адже довготривале зняття прокляття дуже важкий процес як для майстра, так і для його пацієнта. Люди часто не витримують і не проходять усі сеанси до кінця. Процес зняття важкого прокляття можна порівняти із лікарською практикою. Талановитий хірург може усунути пухлину за годину, тоді як не такий здібний труїтиме пацієнта пігулками і не досягне потрібного результату.

Сильних магів, які позбавляють людину горя за один сеанс, на теренах країн колишнього Радянського Союзу є лише троє. Одна з них — цілителька і провидиця Русаліна — живе і допомагає охочим у Києві. Іноді до неї направляють людей навіть ті цілителі, з якими вона не знайома. Кажуть, ідіть до Русаліни, вона сильна. Інші, спокусившись на гроші страждальників, лише роблять вигляд, що знімають причину. Таких "цілителів" слід остерігатися.

Містичні сили Русаліни дають їй можливість проводити потужніший ритуал, яким знімають родові прокляття за один раз. Його назву цілителька зберігає у таємниці. Вона також може поставити захист, який боронитиме людину від нещасть і лихого ока.

Віщунка погодилася розповісти, з якими проблемами до неї звертаються, і що вона радить.

Русаліно, з чим до вас найчастіше приходять напередодні осені?

— У порі старіння року — так я називаю осінь — люди, а особливо діти часто бувають вразливими. Бо захисні сили організму наприкінці літа трохи слабшають. Тому в цей час малятам легше наврочити. Нещодавно до мене звернулася мати хлопчика, який занедужав напередодні школи. Дитина постійно лежала, хоча нічого не боліло, не хотіла підводитися, гуляти з однолітками. Виявилося, що хлопчик відпочивав з бабусею у селі, з іншими дітьми пішов красти груші. Сусідка почала їх лаяти, а цього прокляла. Тож, довелося знімати з нього пристріт, ставити міцний захист. Добре, що встигли зробити до 1 вересня, і малий пішов до школи.

Дитина може постраждати від лихого ока у школі?

— Наврочити можуть у будь-якому людному місці. Адже пристріт часто відбувається мимоволі. Раніше вважали, що найбільш погані очі зелені або голубі, але зазвичай справа в енергетиці людини. Хтось, не контролюючи себе, заздрить на красу, гарні речі, добробут. Думки дуже швидко матеріалізуються. І діти від цього хворіють, втрачають настрій. У малих аура формується по-різному. У когось у 6 років сформована, а у когось й у 12 слабенька. А вона і захищає людину. Що менша дитина, то більш вразлива до поганого ока. Тому краще поставити захист, аби бути спокійним за малечу.

Можна так само захистити від заздрощів закохану пару?

— Звичайно. Особливо це необхідно робити під час весілля. Адже тоді і йде возз'єднання аури, гуртування душ. І якщо під час церемонії є негативні побажання, заздрість, то між парою із самого початку формуються тріщини. Найпростіший оберіг від цього — зашита в одежу хрещенська сіль, обгорнута червоною тканиною. А найсильніший захист — це обряд "Оберіг" із застосуванням семи або 19 спеціальних свічок, який я проводжу напередодні весілля. Але, на жаль, багато пар звертаються до мене після одруження, коли негатив наведений, і їх стосунки зазнають краху. На цій стадії допомогти можливо, але важче.

Як пари відчувають, що це причина, а не розбіжність характерів?

— Дуже просто. До мене звернулася жінка, яка офіційно одружилася зі своїм чоловіком після п'яти років цивільного шлюбу. Жили у любові та повазі. А от після весілля з'явилося постійне невдоволення одне одним. Чоловік постійно чіплявся до жінки, шукав недоліки. Вона стала нервовою, сварилися. Потім знайшли серед весільних подарунків ляльку, обколоту голками. Зрозуміли, щось не так. Побігли до мене. Я подивилася, а на весіллі була давня подруга чоловіка, яка закохана у нього зі школи. Вона і принесла ляльку. Довелося добре з ними попрацювати. Іноді негатив видно на фото чи відеоплівці. Одна з пар показала зйомку їхнього першого танцю. Чоловіка й жінку ніби обвивали білі змії. Але у них було все в порядку, бо я їм робила обереги на весілля.

Проводяться індивідуальні сеанси. Довідка за телефонами: 0(63) 233 92 66, 0(44) 233 92 66, станція метро "Хрещатик"

Зараз ви читаєте новину «Та, що володіє таємними знаннями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути