понеділок, 04 січня 2021 10:17

Закусочний "Наполеон" з фореллю і вершковим сиром дивує гостей

Закусочний "Наполеон" з фореллю і вершковим сиром дивує гостей
Торт "Наполеон" перемащують сиром та додають форель. Фото: koolinar.ru

На свята хочеться здивувати гостей новими делікатесами. Для їх приготування не потрібні дивовижні кулінарні вміння чи рідкісні продукти. Треба не боятися пробувати нове. Тоді й вийде закусочний "Наполеон" з фореллю і вершковим сиром.

Його хрусткі коржі ідеально просочуються ніжним сиром. А смак збалансовує червона риба.

Інгредієнти:

борошно - 250 г

вершкове масло - 120 г

сметана - 120 г

розпушувач тіста - 1 ч. л.

сіль - 1 ч. л.

цукор - 1 ст. л.

Для начинки:

форель слабосолона - 150 г

вершковий сир (з зеленню) - 150 г

плавлений сир - 150 г

ікра мойви - 1 ст. л.

Приготування:

У миску насипати борошно, змішане з розпушувачем, сіллю і цукром. Додати масло і розім'яти руками до отримання дрібної крихти. Налити сметану і замісити м'яке тісто.

Тісто розділити на дві частини і поставити в холодильник на годину.

Розкачати одну кульку тіста в тонкий пласт, вирізати великий прямокутник і розрізати його на три однакових прямокутники. Проколоти коржі виделкою.

Випікати коржі, разом з обрізками на присипаному борошном звороті великого дека при температурі 200 °C, 20 хвилин.

Для начинки змішати вершковий сир з плавленим. Форель порізати тонкими шматочками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домашній майонез для різдвяних салатів готують 10 хвилин

Перший корж обмастити сирною сумішшю, зверху тонким шаром викласти форель. Другий корж зверху і знизу намастити сирною начинкою, з'єднати шари. На наступний шар викласти сирну суміш і ікру мойви. Потім – сир і форель. Накрити останнім коржем і обмастити сиром, що залишився. Зверху посипати крихтою із залишків коржів.

Поставити торт в холодильник на ніч.

Усі гучні вечірки закінчуються і на зміну їм приходить похмілля. Щоб полегшити стан, варто посмакувати мексиканським супом. Його складники пов'язують продукти розпаду алкоголю та виводять з організму.

Якщо вам здається, що в такому стані неможливо їсти, — це ілюзія.

Зараз ви читаєте новину «Закусочний "Наполеон" з фореллю і вершковим сиром дивує гостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути