пʼятниця, 04 липня 2025 14:46

Вихідний по-італійськи: готуємо пасту з червоним песто за рецептом переможця Мастершеф

Вихідний по-італійськи: готуємо пасту з червоним песто за рецептом переможця Мастершеф
Паста а-ля песто россо: смачна ідея для вихідного без метушні Фото: скриншот

У вихідний день, коли нікуди не поспішаємо, можна потішити себе улюбленою стравою.

Паста а-ля песто россо - ідеальна страва, яка готується швидко, а смак - наче з ресторану.

Рецептом поділився переможець "Майстер Шеф" Вадим Бжезинський.

"Це рецепт вихідного дня. Зберігайте, смакуйте італійськими нотками. Це швидко, це легко і неймовірно смачно, а головне не нудно, не заїжджено, рідні або друзі будуть в захваті, запевняю", - каже кулінар.

Паста а-ля песто россо

Інгредієнти:

паста (ваша улюблена) - 120 гр

перець болгарський червоний - 200 гр

часник - 1 головка середня

чілі перець - 1 шт

цибуля червона - 1 шт середня

чебрець - 2 гілочки

гриби ерінги - 100 гр

вино біле сухе - 70 мл

сіль, перець

італійські спеції - 1/2 ч.л

пармезан - 15 гр

базилік зелений свіжий - 2 гілочки

вершки - 30 %100 мл

оливкова олія - 35 мл

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім найкращих спецій для спагеті: які прянощі підсилять смак улюбленої страви

Як приготувати

Усі овочі приправляємо, додаємо вино, чебрець. Викладаємо на деко у заздалегідь розігріту духовку 200 градусів на 15 хвилин.

Потім запечені овочі, окрім грибів перебити в блендері до однорідної консистенції.

Відварити пасту у підсоленій воді

На пательню додати олію, трішки обсмажити гриби, додати соус із запечених овочів, вершки, пасту. Все ретельно перемішати і викласти на тарілку.

Подаємо з базиліком та пармезаном.

"Відкрийте таємницю смаку ідеальної пасти. Обіцяю, ви кайфанете, смачного", - додав шеф-кухар.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Bzhezynskyi Vadym (@pava_vb)

Макарони з лососем - це ідеальний вибір для тих, хто цінує смачні та корисні страви. Поєднання ніжного лосося та ароматної пасти створює гармонію смаку, яка точно сподобається всій родині.

Готується цей гарнір дуже швидко, тому він стане чудовим варіантом для буденного обіду чи вечері, коли хочеться порадувати близьких чимось особливим.

Зараз ви читаєте новину «Вихідний по-італійськи: готуємо пасту з червоним песто за рецептом переможця Мастершеф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути