середа, 02 листопада 2016 13:12

Вершковий суп-пюре варять з гарбуза

Вершковий суп-пюре варять з гарбуза
Фото: povarvdome.com

Суп з гарбуза з вершками готують коли треба урізноманітнити щоденний раціон. Восени з цього сезонного овоча усі стараються приготувати якісь нові страви. Він універсальний продукт і смакує як у випічці, так і в супах.

Інгредієнти:

Гарбуз - 200 г

Картопля - 1 шт.

Вода - 0,9 скл.

Вершки - 0,5 скл.

Білий хліб - за смаком

Сіль за смаком

Приготування:

Очищений гарбуз і картоплину нарізаємо середніми кубиками і додаємо в розігріту на рослинній олії сковороду.

Додаємо воду і тушкуємо під закритою кришкою близько 15 хвилин.

Готові овочі подрібнюємо в блендері або за допомогою міксера. Перекладаємо в каструлю і додаємо підігріті вершки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макарони запікають у гарбузі

Ставимо каструлю на вогонь, даємо супу-пюре закипіти і тримаємо на повільному вогні хвилин

Солимо. Подаємо з сухариками.

Зараз ви читаєте новину «Вершковий суп-пюре варять з гарбуза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути