понеділок, 28 вересня 2020 02:28

Топ-3 соковитих страви з фаршу

Страви з фаршу – "паличка-виручалочка" для будь-якої господині. Вони ситні, смачні та не потребують багато часу на приготування. Наразі існує тисячі рецептів з фаршу, найпопулярніші: буріто, ледачі пельмені та котлети.

Котлети

Автор: retseptik.info
  Для домашніх котлет зазвичай готують свинячо-яловичий фарш у співвідношенні 1: 3.
Для домашніх котлет зазвичай готують свинячо-яловичий фарш у співвідношенні 1: 3.

Інгредієнти:

фарш будь-який - 500 г

м'якушки білого хліба - 200 г

цибуля - 1 шт.

вода - пів склянки

борошно для панірування - 200 г

спеції - за смаком

Приготування:

До фаршу додати перемелену в м'ясорубці цибулю та спеції. Розділити на однакові порції та сформувати в руках котлету, додати паніровку. Скласти на присипану мукою дошку або стільницю.Смажити котлети на добре розігрітій олії з двох боків. Подавати із картопляним пюре чи овочами гриль.

Буріто

Автор: povar.ru
  Буріто - техасько-мексиканська страва, що складається з великого пшеничного коржа з різноманітною начинкою.
Буріто - техасько-мексиканська страва, що складається з великого пшеничного коржа з різноманітною начинкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оригінально та затишно: як прикрасити святковий стіл у осінньому стилі

Інгредієнти:

фарш – 500 г

сир твердий – 300 г

кукурудза консервована – 200 г

біла квасоля консервована – 200 г

томатний соус – 100 мл

тортильї – 12 шт.

цибуля – 1 шт

болгарський перець – 1 шт.

оливкова олія - за смаком

сіль, перець, часник – за смаком

Приготування:

Дрібно нарізати та обсмажити цибулю з фаршем до готовності. Злити рідину з кукурудзи й квасолі. Болгарський перець очистити від насіння та нарізати кубиками. З'єднати фарш з овочами, додати спеції та 100 грамів сиру. Залити все томатним соусом. Тушкувати кілька хвилин на середньому вогні. Тортильї або порції лаваша посипати сиром, що залишився і викласти зверху начинку, згорнути конвертиками та підсушити на сухій розжареній сковороді протягом кількох хвилин.

Ледачі пельмені

Автор: menunedeli.ru
  За смаком нагадують пельмені, але не потребують ліпки.
За смаком нагадують пельмені, але не потребують ліпки.

Інгредієнти:

фарш – 200 г

яйця – 3 шт.

вода – 110 мл

борошно – 200 г

сіль, перець – за смаком

сметана, зелень, часник для соусу – за смаком

Приготування:

Збити яйця. Додати воду, сіль і повторно перемішати. У яєчну суміш ввести муку. Має вийти густе тісто, як на оладки. Додати фарш та спеції, перемішати. Довести підсолену воду до кипіння. М'ясний фарш набрати чайною ложкою та обережно опустити в киплячу воду, періодично помішувати. Після того, як пельмені закиплять, варити 8-10 хвилин. Готову страву подати зі сметаною.

Запечені реберця в духовці – це проста і водночас смачна страва. Виглядає естетично, тому може стати окрасою будь-якого столу. Гармонійно смакує з овочами гриль, картоплею та рисом.

Зараз ви читаєте новину «Топ-3 соковитих страви з фаршу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути