пʼятниця, 02 жовтня 2020 12:10

Швидкий рецепт: у деруни додають м'ясо

Швидкий рецепт: у деруни додають м'ясо
За бажанням до страви додають фарш, сир, зелень, або гриби. Фото: 1000.menu

Деруни - популярна страва не лише в Україні, але й за її межами. Наприклад, у Білорусі їх називають – картопляники, а в Ірландії – боксті. Традиційно готують з картоплі, яєць, цибулі та спецій. За бажанням до страви додають фарш, сир, зелень, або гриби.

Інгредієнти:

фарш - 600 г

картопля - 4 шт.

цибуля ріпчаста - 2 шт.

яйця - 2 шт.

сіль, спеції - за смаком

олія рослинна - за смаком

Приготування:

Натерти на тертці картоплю і цибулю. Додати фарш, яйця. Посолити, поперчити за смаком. Викладати на пательню ложкою. Обсмажити деруни у великій кількості олії на повільному вогні 3 хвилини з кожного боку. Подавати зі сметаною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корисні та низькокалорійні: як приготувати курячі оладки на "швидку руку"

Деруни - не тільки щоденна закуска, а й святкова страва. Для цього у них додають начинки або готують соуси.

Зараз ви читаєте новину «Швидкий рецепт: у деруни додають м'ясо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути