Менше ніж через місяць настане Новий рік 2016, а це значить, що кожна господиня думає над святковим меню. Гаряче і салати в це свято зазвичай традиційні: обов'язково на столі буде запечена курка або відбивні і олів'є.
Що стосується закусок, тут можна не обмежуватися бутербродами з ікрою і зробити не менш святковий рулет із курячого філе з чорносливом. Він однаково гарний як в теплому, так і в холодному вигляді.

Інгредієнти:
- куряча грудка 1 шт.
- чорнослив без кісточок 10 шт.
- сіль, мелений перець за смаком
- приправи для курки, за смаком
Приготування:
Чорнослив помити і розпарити окропом. Промити в проточній воді і нарізати.
Курячу грудку помити і обсушити. Розрізати вздовж, не дорізуючи до кінця, і розкрити як книгу.
Накрити філе харчовою плівкою і відбити, щоб вирівняти товщину м'яса. Посолити, поперчити, посипати спеціями зі всіх сторін.
Розкласти вздовж одного краю смужку нарізаного чорносливу, потім згорнути філе в рулет.
Покласти рулет в рукав для запікання, щільно загорнути і зав'язати. Відправити в духовку, розігріту до 200 градусів на 40 хвилин.
Перед подачею курячий рулет остудити і розрізати на порційні шматки.
Коментарі