
Корисний обід легко приготувати, щоб вийшло смачно, збалансовано та красиво на тарілці.
Цей рецепт запеченого болгарського перцю з грибами чудово підійде, якщо дотримуєтесь правильного харчування в процесі схуднення.
"Запечений перець із куркою, грибами, рисом і сиром - це про білок, ситість і теплу домашню їжу", - пише блогерка Вікторія Королівська і ділиться смачним рецептом обіду.
Запечений перець із куркою та грибами
Інгредієнти
Болгарський перець - 1 шт
Куряче філе - 80 г
Шампіньйони - 80 г
Цибуля - 30 г
Йогурт - 50 мл
Рис відварений - 50 г
Твердий сир до 45% - 20 г
Олія - 5 г
Сіль, спеції, зелень
Салат:
Помідори чері - 80 г
Огірок - 50 г до
Листя салату - 40 г
Стручкова квасоля (або спаржа) - 30 г
Олія - 3 г
Насіння або горішки - 5 г
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оцінить чоловік і діти: як приготувати французький гарячий бутерброд крок-месьє за 20 хвилин
Як приготувати
Перець розрізати навпіл, запекти 15–20 хв при 220°C.
Гриби та цибулю обсмажити, додати подрібнену курку, рис, йогурт - тушкувати до густоти.
Наповнити перці сумішшю, посипати сиром і запекти до рум'яності.
Салат: овочі нарізати, квасолю відварити, змішати все й заправити олією та горішками.
Це не просто "рецепт", а повноцінне персональне меню, яке підходить під реальне життя.
Переглянути цей допис в Instagram
Ранковий прийом їжі має бути не лише поживним, а й вишуканим. Один із рецептів, який здивує ваших рідних та задасть настрій на весь день. Це омлет, запечений у половинках болгарського перцю з ароматною зеленню та пармезаном.
Яскраві перці стають своєрідними "чашками" для ніжної яєчної маси, а пармезан додає неперевершеного смаку. Такий сніданок виглядає ефектно, готується просто й дарує справжнє кулінарне задоволення.
Коментарі