Гарбузові оладки – ароматна осіння страва, яка вражає багатогранністю смаку. Вона стане в нагоді людям, які хочуть отримати користь від цього овоча, але не люблять його присмаку. Якраз у такому десерті він ховається за спеціями.
Це ідеальна страва для сніданку. Щоб вона вдалася, варто повторити рецепт відомої американської телеведучої Марти Стюарт.
Інгредієнти:
1 1/4 чашки борошна
2 ст. л. цукру
2 ч. л. розпушувача
1/2 ч. л. кориці
1/2 ч. л. меленого імбиру
1/2 ч. л. солі
1/4 ч. л. мускатного горіха
1 яйце
6 ст. л. гарбузового пюре
2 ст. л. розтопленого вершкового масла
1 чашка молока
Приготування:
Змішати борошно з цукром, розпушувачем, сіллю і прянощами.
Окремо збити яйце. Додати молоко, масло, гарбузове пюре, перемішайте.
З'єднати сухі інгредієнти з рідкими, перемішати.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачний сніданок: шоколадна каша з фруктами
Смажити оладки на добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії.
Подавати з кленовим сиропом або медом.
Осінь - час для кулінарних експериментів із гарбузом. Адже це доступний, дешевий та корисний продукт. Більшість із нас звикли із дитинства, що з гарбуза можна приготувати виключно кашу. Насправді ж це не так. Супи, пироги, котлети, канапки, запіканки та багато іншого. Існує сотні страв, які здивують не лише смаком, але й оригінальністю поєднання інгредієнтів.
Коментарі