Ароматне рагу з квасолі з гарбузом є прекрасним варіантом урізноманітнити щоденне меню. Воно врятує ситуацію коли картопля та вермішель набридли і хочеться чогось нового, але легкого в приготуванні. Рагу виходить ситне завдяки свинині та квасолі, і пікантне від часнику.

Інгредієнти:
червона квасоля 220 г
свинина 300 г
олія 1 ст. л.
цибуля 1 шт.
гарбуз 250 г
томатна паста 250 г
часник 1 зубч.
солодкий перець 180 г
бульйон 250 мл
сіль за смаком
перець за смаком
перець чилі 1 шт.
Приготування
Квасолю попередньо замочуємо на добу. Наступного дня відварюємо протягом 2 год. - так, щоб вона була м'яка, але не розварена.
Включаємо духовку і розігріваємо до 160 градусів. У томатну пасту додаємо розчавлений часник, сіль, перець.
Обсмажуємо нарізану цибулю до м'якості на розігрітій сковороді в олії.
Додаємо до цибулі порізані на шматочки гарбуз, м'ясо, нарізаний смужками перець, томатну пасту і відварену квасолю.
Читайте також: М'ясне рагу у червоному вині смакує по-італійськи
Вливаємо туди ж бульйон і доводимо до кипіння.
Розкладаємо масу в горщики і ставимо в духовку на 1,5-2 год. Подаємо в горщиках.
Коментарі