
Котлети з корицею не тільки незвичайно пахнуть, а й виглядають. Така подача не залишить страву непоміченою на столі. Це м'ясне частування схоже на ескімо. Додавання паличок кориці не тільки прикрашає курячі котлети, але і додає легкий пряний аромат.
Інгредієнти:
500 г курячого фаршу
1 цибулина
0,5 шт. кисло-солодкого яблука
2 зубки часнику
6 шт. паличок кориці
100 г топленого вершкового масла
1 ст. л манної крупи
1/3 ч. л. меленої паприки
1 ч. л соєвого соусу
чорний мелений перець за смаком
Приготування:
Прокрутити філе через м'ясорубку з цибулею, часником і яблуком. У фарш додай манку, спеції, сіль, соєвий соус, трохи води і перемішати.
Сформувати котлети з курячого фаршу і обкачати в панірувальних сухарях. Покласти в морозилку на 10-15 хвилин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яйця по-шотландськи загортають у м'ясний фарш
Акуратно вставити палички кориці в котлети і обсмажити в топленому вершковому маслі на середньому вогні до золотистого кольору. По 6-7 хвилин з кожного боку.
Подавати котлети гарніром, зеленню і овочами.
Коментарі