Масляний крем для тортів легко приготувати всього за 5 хв.
Треба мати лише три основні інгредієнти, пише beszamel.
Цей крем ідеально використовувати для намазування бісквітних коржів, декору високих тортів або створення дивовижних прикрас на тістечках.
Як приготувати масляний крем
Інгредієнти
250 грамів вершкового масла;
100 мілілітрів молока;
200 грамів цукрової пудри;
2 чайні ложки ванільного цукру.
Як приготувати
Молоко закип'ятіть і остудіть.
Масло має бути м'яким, кімнатної температури.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати шоколаднку пасту вдома: три найсмачніші рецепти
У високу миску додайте вершкове масло, цукор, молоко та ваніль або інший ароматизатор.
За допомогою міксера на низькій швидкості збивайте все впродовж 5 хвилин або поки суміш не стане густою, пишною і кремовою перламутрового кольору.
Цей крем можна наносити на будь-який вид торта або бісквіта. Щоб крем зберіг свою форму, його необхідно охолодити.
Ніжний смак і тонкий вершковий аромат роблять згущене молоко ідеальним топінгом для млинців і вафель, а також важливим інгредієнтом для кремів, морозива та інших десертів.
У магазинах можна натрапити на продукт із підозріло довгим складом і не найкращим смаком. Але вихід є, адже згущене молоко можна зробити власноруч. Gazeta.ua розповість легкий рецепт, на який знадобиться лише 15 хвилин. Більше того, таким чином ви отримаєте натуральне згущене молоко.
Коментарі