Якщо у вас залишилось трохи шинки та сиру з нарізки, млинці та парочка консервованих печериць, тоді можна приготувати ідеальні млинці з припіком. Це гарна ідея для сніданку після свят
Рекомендуємо приготувати цей сніданок за нашим простим покроковим рецептом, пише shuba.
Інгредієнти
Для тіста
Молоко - 500 мл
Борошно пшеничне - 150 г
Яйця курячі - 3 шт.
Олія соняшникова - 60 г
Сіль за смаком
Цукор за смаком
Для начинки
Сир твердий - 100 г
Шинка - 100 г
Печериці консервовані - 200 г
Зелена цибуля, пучок - 1 шт.
Олія соняшникова - 40 г
Як приготувати
Дістаньте вчорашні млинці з холодильника. Або просійте борошно у миску, додайте сіль, цукор і яйця. Перемішайте і поступово вливайте молоко, весь час енергійно помішуючи. Влийте 2 ст. л. олії та розмішайте, щоб не було грудочок.
Для начинки печериці наріжте, обсмажте на розігрітій сковороді з олією. Сир натріть на грубій тертці, шинку наріжте кубиками, а цибулю подрібніть. Все змішайте — і начинка готова.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюджетно і ситно: як приготувати запіканку з капусти та сиру на вечерю
Пательню з олією добре нагрійте, налийте тонкий шар тіста, рівномірно розподіліть зверху начинку, залийте ще одним шаром тіста.
Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яності. Таким чином посмажте решту млинців.
Після свят залишається багато невикористаних продуктів, з яких можна приготувати не один сніданок, обід чи вечерю. Якщо після свят у вас залишився хліб або батон, ковбаса, яйця та сир, приготуйте цей смачний і легкий сніданок.
Робити майже нічого не потрібно — просто зафарширувати хліб начинкою та запекти.
Коментарі