Секрет ідеального капучино - у правильній пінці: густій, ніжній і стабільній.
З кількома простими прийомами ви зможете збити молоко вдома так, щоб ваша кава смакувала не гірше, ніж у професійного бариста.
Рецептом ідеально капучино поділився фудблогер Олександр Огороднік.
Достатньо взяти трішки молока, збовтати в закритій банці до появи піни, а далі стабілізувати її 30 секунд в мікрохвильовці. Молоко має бути тепле.
30 секунд ідеально для 80-100 г молока якщо більше молока, то більше часу в мікрохвильовці.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від почутого закочують очі: головні помилки при замовленні кави, які дратують бариста
Трішки розбовтайте піну для зменшення великих бульбашок і наливайте поверх вашої кави, виходить справжній капучино у вас вдома.
Переглянути цей допис в Instagram
Приготувати вдома смачну розчинну каву, яку подають у кав'ярні, доволі просто. Треба знати всього кілька правил.
Є кілька простих рецептів напоїв, які можете спробувати з вашими новими навичками приготування розчинної кави. Обидва рецепти не потребують дорогого обладнання з кав'ярні - лише блендер, деякі спеції і ваше улюблене горнятко.




















Коментарі