Ексклюзиви
понеділок, 07 жовтня 2024 12:32

"Мій син - не монстр" - 84-річна мати Diddy прокоментувала арешт зірки та звинувачення у насиллі
3

Diddy з матір'ю
Фото: Getty Images
Diddy з матір'ю
Diddy

Мати американського репера і продюсера Шона Комбза, більш відомого як Diddy - 84-річна Дженіс Смоллс Комбз - прокоментувала арешт зірки.

У коментарі для Daily Mail жінка зазначила, що не називатиме сина бездоганним, оскільки артист припускався помилок. Мова йде про побиття ним його колишньої дівчини Кессі.

Дженіс каже, що після резонансу ймовірні жертви вирішили скористатися можливістю заробити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я відчував, що помираю" - Джастін Бібер вперше розказав про наркотичну залежність

"Ці люди побачили, як швидко синова команда з цивільного права владнала справу з позовом його ексдівчини, тож вони повірили, що їм вдасться отримати швидкі гроші, фальшиво звинувативши мого сина. Найгірше в цьому всьому - це бачити, як у мого любого сина віднімають його гідність, не за те, що він зробив, а за те, в які речі про нього люди обрали вірити. Бачити, як світ вигадає жарти і сміється з того, як життя мого сина летить шкереберть на наших очах, це те, чого я ніколи не забуду", - висловилась Комбз.

Додала, що Diddy має право розказати свою версію.

"Мій син - не монстр, яким його малюють, і він заслуговує на шанс розповісти свою версію. Я можу лише молитися, що доживу і побачу, як він розповідає свою правду і його виправдовують", - підсумувала жінка.

Нагадаємо, Diddy перебуває під арештом із 16-го вересня. Знаменитість звинувачують у численних сексуальних насильствах. Адвокат Тоні Базбі представлятиме 120 ймовірних жертв, 25 з яких - діти.

Скандал навколо виконавця розгорівся через так звані "Білі вечірки". Таку назву вони отримали через дрес-код. На початку цього року правоохоронці провели обшуки в будинку Комбза, під час яких вилучили наркотики, відеозаписи Freak Offs (ще одна назва вечірок репера), понад 1000 пляшок дитячої олійки та лубриканти. Крім цього у помешканні знайшли вогнепальну зброю та боєприпаси.

Зараз ви читаєте новину «"Мій син - не монстр" - 84-річна мати Diddy прокоментувала арешт зірки та звинувачення у насиллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути