пʼятниця, 07 червня 2013 17:51

"Аргентинський чоловік не боїться кухні": у Києві відзначили День Незалежності Аргентини
9

Фото: Фото: Тарас Подолян

6-го червня у столичному ресторані "Ранчо Ель Гаучо" відсвяткували День Незалежності Аргентини. На вечірку запросили постійних клієнтів закладу, а також зірок телебачення та шоу-бізнесу. Останніх нагородили подарунками у номінаціях, які пов'язані з культурою та традиціями Аргентини.

"Людиною-карнавал" назвали травесті-діву Монро. У номінації "За покращення демографічної ситуації" перемогла вагітна другою дитиною співачка Тетяна Піскарьова. А "За краще приготування м'яса" відзначили актора студії "95-й квартал" та ведучого телепрограми "Смакуємо" Степана Казаніна.

"Немає емпанади, немає свята", - каже 57-річний шеф-кухар столичного ресторану "Ранчо Ель Гаучо" Хосе Антоніо Руїс. Він стоїть біля накриття, де порозставляли столи з канапе та емпанадою - гарячою аргентинською закускою, схожою на "біляші", але розміром з вареник. Тісто нагадує листкове. Начинку робили з м'ясного фаршу, смажених овочів, яйця та спецій. Емпанаду смажили у фритюрі.

Родзинкою святкування стало м'ясо приготоване по-аргентинськи.

"Аргентинська технологія — це м'ясо без маринаду, щоб був тільки його смак, а не спецій. Найпопулярніша м'ясна страва — асадо. Тобто, телячі реберця. Тут важко знайти правильно нарізані. Бо у вас ребра розрубують сокирою. Через це можуть залишатися маленькі кісточки. А це небезпечно. Це треба робити спеціальною електропилою. Аргентинське м'ясо сьогодні у світі на першому місці за якістю. Бо ми використовуємо натуральні корми. На жаль, в Україні його немає. Тому беремо українське, але у приготуванні використовуємо аргентинську технологію. Тому смак виходить дуже близьким".

Антоніо в Україні 13 років. Каже, м'ясо в Аргентині їдять щодня.

"Наші кухні зовсім не схожі. Аргентинська не має глибоких традицій, бо країна складається з емігрантів. Тому кухня є міксом з іспанської, італійської, французької. На кухні у нас пораються однаково чоловіки і жінки. Аргентинський чоловік не боїться кухні".

Крім частування стравами, гості брали участь у майстер-класах з танго та слухали аргентинські пісні.

Зараз ви читаєте новину «"Аргентинський чоловік не боїться кухні": у Києві відзначили День Незалежності Аргентини ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

05.11.2012 19:01:04Владимир77.93.41.--
  • 2+
  • 0-
  • Відповісти

Весь мир ищет альтернативные источники,при том,что с нефти и газа кормятся целые государства,это им не в пику,это новая реальность и с этим придется считаться в недалеком будущем.Уже подсчитали сколько и чего осталось в недрах,так что эти миллиарды зеленой бумаги не показатель,а скорее сигнал для экономики.Все ресурсы(прочтите,что означает понятие "ресурс")почти исчерпаны,и доходы от добычи и продажи нефти и газа уже почти агония.Когда мы встанем перед фактом,сразу найдутся технологии,которые уже есть,но по этой причине-алчности-не продвигаются на рынке технологий.Но это пока...ничего вечного нет...а экономику можно перестроить под новые технологические реалии и жить как люди...

05.11.2012 10:47:44Геннадий195.248.170.--
  • 7+
  • 0-
  • Відповісти

Чтобы построить Южный поток России надо 8 млд$ и 3...4 года, а Украине до 2030г 207 млд$ и похоронить ГТС. План,,нагадить " .России в карман явно не по размерам дупы Украины. ОТЛИЧНАЯ СТАТЬЯ , Базарову с олигархами полный казец.

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути