 
        
            Якість шоколаду залежить від відсотка вмісту какао-бобів. Чим вищий показник - тим корисніший шоколад. У простому шоколаді - 28% какао, у високоякісному - від 70% до 90%.
"Какао-боби корисні для підтримки структури колагену шкіри, а, отже, її краси і пружності. Антиоксидантна дія бобів какао в 20 разів вища, ніж у добре відомого вітаміну С. Оптимальна кількість вживання гіркого шоколаду для дорослої людини становить майже 20 грамів, тобто 1-2/10 плитки шоколаду на добу", - написала у Facebook дієтолог Світлана Фус.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які продукти швидко покращують якість сперми
На калорійність шоколаду впливає вміст цукру, молока, сухофруктів, горіхів та іншого. Тому краще вживати в їжу чорний шоколад, без добавок. У такому продукті калорій менше, а користі - більше.
11 липня відзначають Всесвітній день шоколаду. Це свято солодкого життя і позитиву. Вигадали його у Франції ще 1995 року. Здавна шоколад називали "їжею богів".Зараз все більше людей говорять про шкідливий вплив шоколаду. Останні дослідження вказують на те, що цей продукт тільки корисний для організму людини.
 
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                   









 
             
             
             
             
             
                        









 2
                2             1
        1
Коментарі