
Шукаєте ідеальний сніданок, який буде не тільки смачним і ситним, а й готовим за лічені хвилини? Цей рецепт - справжня знахідка для тих, хто цінує свій час, але не готовий жертвувати якістю їжі. Це не звичайна шаурма, а її корисна та вишукана версія, яка подарує вам енергію та чудовий настрій на весь день.
Шаурма-сніданок - це поєднання ніжного омлету, вершкового авокадо, свіжих овочів та сиру. Це ідеальна альтернатива традиційним сендвічам. Головна перевага цієї страви - її можна легко адаптувати під свої смакові переваги, додаючи улюблені інгредієнти. Вона ідеально підходить для тих, хто дотримується здорового харчування.
Рецепт шаурми-сніданку з авокадо пропонує Gazeta.ua
Час приготування: 15 хв.
Порція: на 1 особу
Інгредієнти:
1 лаваш або тортилья
2 яйця
1/2 стиглого авокадо
2-3 ст. л. натертого сиру (моцарела або фета)
жменя свіжого шпинату
сіль, перець, спеції за смаком
1 ч. л. оливкової олії
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без борошна та шкідливої начинки: як приготувати корисну шаурму під час схуднення
Приготування
Омлет: у мисці збийте яйця з сіллю та перцем. Розігрійте сковороду з оливковою олією і вилийте яєчну суміш. Смажте, періодично помішуючи, до готовності.
Лаваш: розкладіть лаваш на столі. З одного краю викладіть готовий омлет.
Начинка: авокадо розімніть виделкою і викладіть на омлет. Посипте тертим сиром і викладіть листя шпинату.
Скручування: акуратно і щільно скрутіть лаваш, щоб начинка не випадала.
Фінальний штрих: за бажанням, обсмажте шаурму-сніданок на сухій сковороді з обох боків до золотистої скоринки.
Подавайте страву негайно. Вона не лише швидко готується. Але й ідеально підходить для тих, хто поспішає, адже її можна взяти з собою.
Ідеальну шаурму легко приготувати вдома. Головне слідувати точності рецепту.
Фудблогер Алекс Міль зібрав в один рецепт усі актуальні поради, як зробити найсмачнішу домашню шаурму. Повторіть її в точності і смак фастфуду здивує.
Коментарі