пʼятниця, 06 липня 2012 17:43

У кабачковий торт додають курятину
7

Фото: фото: Вікторія Марценюк

Вінничанка 30-річна Галина Капля готує кабачковий торт.

Для страви бере два кабачки середнього розміру і натирає  їх на крупній тертці. Злегка віджимає, лишній сік зливає. Додає по дрібці солі та чорного меленого перцю, 3 столових ложки крохмалю і 2  яйця. В кінці додати кілька столових ложок муки, щоб тісто вийшло середньої густоти як на млинці.

"Тісто треба добре вимішати, щоб не було комків і викладати ложкою на гарячу сковорідку, - розповідає Капля. - Класти треба одразу 3-4 ложки, щоб млинці вийшли грубенькі. Обсмажую з обох боків до золотистої кірочки. "

Торт готує з 4-5 млинців.

Для нього в окремій посудині відварює куряче філе, натирає на крупній тертці морквину та цибулину і обсмажує на окремій сковорідці.

"Курятина найкраще смакує з кабачком, - пояснює жінка.- Щоб торт мав гостренький смак додаю трохи часничку до майонезу. Перший корж промащую майонезом. Тоді кладу дрібно нарізане куряче філе, далі наступний корж, на нього майонез, а потім морква з цибулею. Слої чергую. Верх торта прикрашаю нарізаними овочами.  Подаю його як закуску."

 

Зараз ви читаєте новину «У кабачковий торт додають курятину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути