вівторок, 29 листопада 2016 15:26

Топ-3 прості пісні страви

-Знаю кілька пісних страв - смачних і не дорогих. А готувати настільки швидко і просто, що й ледачий зможе, - каже Ольга Іващук, 57 років з Києва. - Тушу картоплю, запікаю до неї рибу. Ну і салатик якийсь. Ось уже повноцінний ситний обід готовий.

 

Тушена картопля з овочами

Інгредієнти:

картопля - 0,5 кг

часник - 3-4 зуб.

олія - 3 ст.л

спеції та зелень - за смаком

Приготування:

Картоплю чистимо, промиваємо і нарізаємо на шматки.

Додаємо подрібнений часник, зелень, сіль, перець, олію.

Все перемішуємо. Кладемо у горщик. Тушкуємо годину.

Запечена скумбрія

Інгредієнти:

скумбрія - 1шт.

цибуля - 1шт.

помідор - 1шт.

лимон- 0, 5 шт

сіль та спеції

Приготування:

Рибу солимо і ріжемо на шматочки.

Помідор, лимон, цибулю нарізаємо кільцями. І запихаємо між шматочки.

Замотуємо у фольгу.

Запікаємо в духовці при 180°С 30 хв.

Читайте також: Рибну солянку готують з кальмарами та солоними огірками

Теплий салат з печерицями

Інгредієнти:

печериці (мариновані) - 0,5 кг

огірок - 1 шт

горошок - 1 склянка

цибуля зелена - пучок

яблуко - 2 шт

олія- 5 ст.л

Приготування:

Печериці та огірок покришити крупними шматочками.

Зелену цибулю дрібно нашинкувати.

Яблука порізати на шматки і спасерувати.

Висипати горошок.

Заправити олією та спеціями

Зараз ви читаєте новину «Топ-3 прості пісні страви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути