середа, 10 березня 2021 11:56

Суддя "МастерШеф" показала новий спосіб подачі млинців

Суддя кулінарного реаліті-шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова дала свій рецепт ідеально тонких млинців. Він стане в нагоді, адже з 8 березня почалася Масниця. Тому треба знати секрети тіста без грудочок. Для цікавої подачі кухарка знайшла новий спосіб.

Автор: kuhmania.ru
   Тетяна Литвинова млинці на Масницю замотує в мішечки
Тетяна Литвинова млинці на Масницю замотує в мішечки

"Грибна начинка є найулюбленішою для багатьох. З цим важко не погодитись. Хто ж відмовиться від дивовижних печериць з вершками, загорнутих в ароматні млинці. Їх присмачую сіллю та цукром, тому можна їсти уже і без начинки", - пояснює Тетяна Литвинова.

Про це написала на своїй сторінці Іnstagram.

Інгредієнти:

Яйця - 6 шт.

Молоко - 500 мл.

Вода - 250 мл.

Борошно - 250 г

Цукор - 1 ст. л.

Олія - 40 м

Масло вершкове - 30 г

Сіль - 1 ч. л.

Начинка:

Печериці - 300 г

Цибуля - 200 г

Вершки - 150 мл

Масло - 30 мл

Сир Моцарелла - 100 г

Цибуля зелена для зав'язування.

Сіль - 1 ч. л.

Приготування:

Промити печериці у воді з 2 ст. л. борошна. Воно їх відбілить і добре вимиє залишки землі. Після цього гриби вже не потрібно чистити.

Подрібнити ножем або в блендері цибулю та гриби. Їх смажити на олії. Потім налити вершки і протушкувати кілька хвилин.

Тим часом відрізати із зеленої цибулі білу частину. Покласти пера в миску і залити окропом на 1 хв., щоб зелень була піддатлива в руках. Тоді нею легко в'язати мішечки з млинців.

Для тіста збити міксером яйця і половину молока. Насипати борошно і цукор. Тоді налити вже решту молока, так не буде грудок. Тісто можна відставити на пів години у сторону, щоб запрацювала клейковина. Або зробити густе тісто і налити склянку окропу. Тоді млинці можна одразу смажити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим здивувати на 8 березня: Глінська навчила готувати легкий святковий салат

Викласти на млинця тертий сир і грибну начинку. Зав'язати цибулею вузол і викласти на тарілку.

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво навчив готувати швидку страву. Це гострі макарони із сиром. Вони вражають легкістю приготування та пікантним смаком.

Зараз ви читаєте новину «Суддя "МастерШеф" показала новий спосіб подачі млинців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути