пʼятниця, 13 січня 2012 12:01

Смажені банани поливають шоколадом
5

Фото: фото: gurmano.ru

Киянка Ірина Мединська готує десерти з бананів. Її дітям найбільше подобаються смажені фрукти.

"Коли був піст, ми часто смажили банани. Вони калорійні, але пісні. Замінювали нам пиріжки, печиво і шоколад".

Ірина купує 4 великі стиглі банани. Страва розрахована на 4 порції. Фрукти миє, знімає шкірку, розрізає їх повздовж навпіл.

"На пательні розігріваємо масло або олію. Кладемо банани і смажимо до коричневої шкірочки з обох боків, але на повільному вогні".

Готові банани викладає по дві половинки на кожну тарілку, поливає шоколадним сиропом.

"Замість шоколаду можна додавати мед, карамельний сироп, малинове та полуничне варення, розтерту з цукровою пудрою сметану або збиті вершки. Посипати страву можна горішками, мармеладом або цукатами. Подавати на стіл можна з листочком м'яти і кількома кульками морозива, але одразу, аби не розтануло".

Також Ірина готує банани з куркою і смаженими свинячими медальйонами. Принцип приготування той самий, але під час смаження до бананів додають спеції.

Зараз ви читаєте новину «Смажені банани поливають шоколадом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути