субота, 07 серпня 2021 02:28

Незвичайні страви з сосисок виручать, коли обмаль часу

Сосиски не прийнято їсти щодня, але вони допомагають при швидкому перекусі. Щоб він не був банальним, варто пробувати нові страви. Це можуть бути легкі рецепти, які сподобаються дітям і дорослим.

Різотто з сосисками і помідорами

Автор: maggi.ru
 

Інгредієнти:

Рис -150 г

Цибуля -1 шт

Часник - 2 зубці

Вино сухе біле - 180 мл

Бульйон курячий або овочевий - 900 мл

Сир пармезан тертий -30 г

Оливкова олія - ​​3 ст. л.

Сосиски - 300 г

Квасоля стручкова - 120 г

Помідори - 3 шт

Кінза - 1/2 пучка

Приготування:

Цибулю і часник подрібнити і підсмажити. Додати рис і обсмажити 1 хв. Налити вино, довести до кипіння і помішувати, поки не вбереться рисом.

Додати порціями бульйон і варити 20 хв, до вбирання рідини.

Нарізати сосиски кружечками і обсмажити на олії 3 хв. із подрібненою стручковою квасолею. Додати шматки помідорів і тушкувати ще 2 хв. Викласти в готове різотто, перемішати і посипати кінзою.

Бігус з капусти з сосисками

Автор: eat-me.ru
 

Інгредієнти:

Капуста квашена - 200 г

Капуста - 300 г

Сосиски - 4 шт

Грудинка копчена - 100 г

Цибулина - 1 шт

Перець червоний - 1 шт

Яблуко - 1 шт

Бульйон яловичий - 2 склянки

Паста томатна - 1 ст. л.

Масло вершкове - 1 ст. л.

Перець кайенский мелений - 1 щіпка

Цукор - 1 щіпка

Приготування:

Квашену капусту промити в холодній воді, викласти на сито і віджати від зайвої рідини. Яблуко і солодкий перець нарізати соломкою. Свіжу капусту тонко нашаткувати. Викласти всю капусту в каструлю з товстим дном, додати яблука і солодкий перець. Залити бульйоном і тушкувати на слабкому вогні 30 хв.

Цибулю нарізати півкільцями, а грудинку - соломкою. Сосиски подрібнити кружальцями, усе обсмажити.

У капусту додати томатну пасту, розведену в 0,5 склянки бульйону або води, перемішати. Готувати 5 хвилин. Додати сосиски і грудинку з цибулею зі сковороди, спеції і трохи цукру.

Накрити каструлю кришкою і тушкувати бігус на слабкому вогні ще 30 хв. В кінці приготування додати вершкове масло, перемішати і готувати ще 5 хв. Зняти з вогню і дати настоятися 15 хв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хорватська кухня вражає: заморські шедеври легко приготувати вдома

Пенне з печерицями та сосисками

Автор: russianfood.com
 

Інгредієнти:

Пенне - 450 г

Сосиски вищого сорту - 350 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт

Гриби печериці - 600 г

Китайська капуста - 150 г

Сир пармезан тертий - 0.3 склянки

Приготування:

Зварити пасту в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією. Зберегти 0,25 склянки відвару для соусу.

Сосиски розрізати на 2-3 шматки, а печериці - тонкими скибками. Цибулю дрібно нарізати, її обсмажити із сосисками. Викласти до них печериці, збризнути трохи води, тушкувати 8 хвилин, помішуючи.

Це перекласти у каструлю з пастою. Додати рукколу, збережений відвар, посолити і перемішати. При подачі посипати пасту тертим пармезаном.

Американська ведуча Опра Вінфрі готує гострі яйця. Це сімейний рецепт пікантної закуски, яка смачно доповнить будь-який святковий стіл. Для господинь це ідеальний варіант, бо можна приготувати швидко та із доступних інгредієнтів.

Зараз ви читаєте новину «Незвичайні страви з сосисок виручать, коли обмаль часу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути