Суддя кулінарного шоу "Майстер шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом солодкого пирога, як з McDonald's. Смаколик легко приготувати вдома, а начинку обирати на свій смак.
Про це пише кухар в Instagram.
Інгредієнти для начинки:
200 г вишень
2 ст. л цукрової пудри
1 ст. л крохмалю
2 яблука
2 ст. л масла
50 г коричневого цукру
1 ч. л кориці
¼ ч. л солі
сік половини лимона
листкове тісто
яйце
Приготування:
Для начинки розтопити масло. Додати нарізані шматки яблука без шкірки, цукор, лимонний сік, корицю, крохмаль та сіль.
Довести це до кипіння, проварити та зняти з вогню.
Накрити яблучну начинку плівкою та залишити охолоджуватися.
Для вишневої начинки змішати вишню, цукрову пудру, цукор та крохмаль. Довести до кипіння та зняти з вогню. Накрити вишневу начинку плівкою та охолодити.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт полуничного морозива, яке не шкодить фігурі
Листкове тісто трішки розкачати, розрізати на прямокутники. Половину помастити яйцем та викласти начинку. Іншою половиною нарізаного тіста без яйця накрити пиріжок та защепити виделкою краї.
Обсмажити пиріжки до золотистої скоринки та посипати цукром.
Кулінарна експертка та суддя "Майстер шеф" Тетяна Литвинова готує корисні сирники за власним рецептом. Їх робить із сиру, апельсинового соку, кураги, цедри, насінням чіа. Подає зі сметаною або йогуртом.
Коментарі