




Каша - це не просто сніданок для дітей та дорослих. Ця страва дарує енергію, ситість та зміцнює здоров'я.
Проте навіть найкорисніша крупа може втратити свої властивості, якщо її неправильно приготувати або поєднати з невідповідними інгредієнтами.
Нутриціологиня Ольга Морозенко ділиться порадами, як варити різні види каш, щоб вони були смачними, поживними та приносили максимум користі.
"Крупи - як люди: кожна має свій характер. Одній досить 10 хвилин гарячої уваги (кус-кус). Інша потребує терпіння і довгої любові - годинку у теплій ванні (перловка). Хтось любить вершкове масло, хтось - компанію овочів і зелені. А є ті, хто тішиться навіть ложечкою меду", - пише Ольга Морозенко.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забудьте про липку кашу: п'ять секретів приготування розсипчастого рису
Якщо сьогодні не хочеться вигадувати складні рецепти - просто зваріть теплу, домашню просту кашу. Бо іноді щастя - саме у ній, додала Морозенко.
Гортайте галерею, зберігайте спосіб приготування та найкращі поєднання.
Щоб зміцнити імунітет і бути енергійним увесь день додайте до яйця трохи каші. Підійде вівсянка або пшоно. Тости готуйте із цільно-зернового хліба. На нього покладіть шматочок риби жирних сортів - лосося, сьомги або форелі.
Коментарі