




Італійські страви завжди вважалися вишуканими. Багато з них можна легко приготувати в дома. До їх числа відноситься паста. Щоб зробити її поживнішою додають куряче філе, для яскравішого смаку - свіжі овочі. Пікантною страва стає від гострого соусу теріякі та звичного усім часнику.
Інгредіенти:
Курячі грудки - 2 шт.
Паста - 400 г
Солодкий болгарський перець - 2 шт.
Червона цибуля - 0,5 шт.
Часник - 2 зубчики
Невеликі помідори - 4 шт.
Молоко - 1 скл.
Оливкова олія - для смаження
Чорний перець - за смаком
Червоний перець - за смаком
Соус теріякі - за смаком
Свіжа зелень - для прикраси
Приготування:
Порізати солодкий перець, цибулю, помідори та дуже дрібно часник. Куряче філе порізати кубиками і заправити червоним перцем.
Розігріти сковороду і обсмажити курку. Викласти обсмажені шматки філе на тарілку.
У цій же сковороді, де смажилася курка, обсмажити овочі 30-40 секунд. Перекласти овочі в тарілку до курки.
Варимо пасту у відповідність з інструкцією до ступеня аль денте. Воду всю не зливати. Ми залишаємо приблизно 1 стакан.
У сковороду вилити воду, що залишилася після макаронів, і молоко. Додати соус теріякі і трохи чорного перцю. Соус помішувати, щоб він не пригорів.
Довести соус в сковороді до кипіння, викласти туди овочі і перемішати.
Читайте також: Азіатські соковиті голубці замотують у виноградне листя
Перекласти пасту в сковороду і перемішати. Тушкувати 5-7 хвилин.
Посипати зверху зеленню, розкласти по тарілках і подати.
Коментарі