середа, 10 березня 2021 16:56

Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом супу, який відновлює сили

Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом супу, який відновлює сили
Страви Ектора Хіменес-Браво: рецепт вражаючого супу. Фото: instagram.com

Суддя проекту МастерШеф, викладач кулінарного мистецтва Ектор Хіменес-Браво майстерно готує не тільки українські страви. Також вчить готувати іноземні, як от колумбійський суп Ахіако.

Його рецепт кухар дає у своєму Іnstagram.

"Після святкувань ми всі впадаємо в майонезну кому. У мене є чудовий рецепт супу з Колумбії, який відтворить водний баланс та надасть сил і енергії", - розповідає Ектор Хіменес-Браво.

Інгредієнти:

2 великі курячі грудки

1 велика цибуля

5 зубців часнику

1 ст. л. солі

1 ст. л. меленого перцю

2 ст. л. оливкової олії

4 склянки курячого бульйону

0,5 кг картоплі

1,5 склянки заморожених ядер кукурудзи

1 пучок кінзи

1 пучок зеленої цибулі

2 ст. л. сушеного орегано

2 авокадо

1/2 склянки сметани

1/2 склянки подрібненої кінзи

2 ст. л. каперсів

Приготування:

Змішати курку, цибулю, часник, сіль і перець. Накрити кришкою та поставити в холодильник на добу. Курка має промаринуватись.

Нагріти олію на середньому вогні. Додати курку з її маринадом і підрум'янити кожну сторону 6 хв.

Налити бульйон і збільшити вогонь. Коли суміш закипить, зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати. Варити, поки курка не стане м'якою, 30 хвилин.

Перекласти курку на окрему тарілку і зняти шкірку. Бульйон відставити. Грудки нарізати смужками, а кістки викинути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геніальне зробити просто: Ектор Хіменес-Браво дав фірмовий рецепт макаронів

Покласти картоплю в казан із залишками рідини. Накрити кришкою і варити 5 хв.

Додати кукурудзу, кінзу, зелену цибулю та орегано. Тушкувати 20 хв. поки картопля не стане м'якою. Вийняти кінзу та зелену цибулю, а курку повернути у ємність. Тушкувати кілька хвилин, поки курка не прогріється.

Подавати з авокадо, сметаною та зеленню.

Майже два роки тому в столиці Євген Клопотенко відкрив ресторан "100 років тому вперед".

Заклад пригощає відвідувачів стравами української кухні без стереотипів. Дивують картоплею в карамелі, закускою із бджіл, арахісу та меду, яловичою вирізкою з тартаром, оселедця, морквяним пюре та зернами кропу й десятками інших страв.

Зараз ви читаєте новину «Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом супу, який відновлює сили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути