Опитавши відвідувачів зі всього світу, мережа швидкого харчування Mcdonald's оголосила, що змінює процес приготування бургерів.
Про це повідомляє видання Forbes.
Булки стануть м'якше та темніше, адже компанія почне пекти їх за трьома різними рецептами. Там більше не буде підсилювачів смаку: лише натуральні інгредієнти для поліпшення текстури та обсмажування.
Нові правила ввели в усіх закладах мережі з грудня.
Оновлений рецепт бургерів Mcdonald's:
- розмір булочки співвідноситиметься із м'ясною котлетою;
- котлети почнуть смажити невеликими партіями на грилі, а цибулю додаватимуть відразу під час обсмаження;
- сир Чеддер за новою технологією кластимуть при певній температурі, аби той "ідеально розплавився на гарячій котлеті";
- у "Біг Маках" збільшать кількість соусу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: McDonald's звинувачують у расовій дискримінації
Мережа ресторанів швидкого харчування KFC на своєму офіційному сайті повідомила, що на період пандемії коронавірусу відмовилася від свого слогана "Пальчики оближеш", оскільки в нинішній ситуації він є недоречним.
Коментарі