Коли на вулиці спека, апетиту майже немає.
Але є максимально легкий та корисний рецепт кішу, яким точно захочеться поласувати.
Рецептом класичного кішу, але без зайвих калорій і глютену, поділилася рестораторка Тетяна Літвінова.
Кіш без борошна
Інгредієнти (на форму 22 см)
Броколі - 600 г
Яйця - 3 шт
Зелена цибуля - 100 г
Петрушка - 40 г
Базилік - 20 г
Риба червона - 200 г
Вершки - 300 г
Сіль - 1 ч л
Спеції для риби
Сир - 50 г
Як приготувати
Форму застеліть пергаментом. Викладіть суцвіття броколі один біля одного і притисніть дном стакану.
Дрібно поріжте зелень, а рибу - кубиками.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для ситного перекусу: як приготувати французький кіш з куркою, грибами та шпинатом
Яйця збийте з вершками, сіллю та спеціям до риби. До цієї суміші додайте рибу та зелень і перемішайте. Рівномірно викладіть на броколі.
Випікайте 20 хвилин при 180´С. Посипати зверху сиром і ще 10 хв. потримати у духовці.
Переглянути цей допис в Instagram
Запіканка - це популярна страва серед українців, яка готується зі зварених або сирих подрібнених продуктів.
Може бути сирна, м'ясна, овочева, вегетаріанська запіканки. Запікаються найчастіше як для самостійної їжі, так і для додаткового перекусу.
Gazeta.ua пропонує три рецепти легких, але поживних запіканок на вечерю, які багаті клітковиною.
Коментарі