
Яйця по-шотландськи - незвичайна страва, яка привертає увагу з-поміж решти на столі. Яйця смажать у м'ясному фарші. Виходить котлета із оригінальною начинкою.
Інгредієнти:
яйця 7 шт.
свинина 300 г
яловичина 300 г
сіль за смаком
базилік за смаком
мускатний горіх за смаком
олія 500 мл
панірувальні сухарі 200 г
Приготування:
Варіть яйця не більше 4-5 хвилин. М'ясо очистіть від зайвого жиру і зробіть однорідний фарш.
Додайте туди сире яйце і вимісити. Посоліть і додайте спеції. Перемішайте.
Розділіть фарш на 6 рівних частин. З кожної зробіть овальний корж товщиною трохи менше 1 см і щільно укутайте в них яйця.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голубці з перловкою подають із грибним соусом
Обкачайте в сирому яйці, а потім - в панірувальних сухарях. У сковороду або невелику каструлю налийте олію і добре розігрійте.
Опускайте в олію яйця і смажте до коричневого кольору, часто перевертаючи.
Готові яйця викладіть на чистий рушник, щоб стік зайвий жир.
Коментарі